Nechňova prísada

Nechňa | Hmm...

nechna
PROTEST A VÝZVA ADMINOM
 
firefly
firefly | 27.7.2013 10:13

čo sa stalo? :)


spambot
spambot | 27.7.2013 10:33

aha, takže niekto ťa núti propagovať jeho blog, na ktorý tu ani nie je uvedený link?


Udatné kurča
Udatné kurča | 27.7.2013 12:46

Co urobil ???


Nechňa
Nechňa | 27.7.2013 13:20

Stačí ísť na jeho profil. Je tam odkaz na jeho www stránku. Tá sama o sebe stačí. Ak je to ale málo, dá sa ísť na jeho facebook s týmto logom.


Radical
Radical | 27.7.2013 14:11

Nechňa zistil, že nie všetci ľudia majú rovnaké názory ako on a zrútil sa mu svet... Ľudia skalopevne presvedčení o vlastnej pravde to v tomto zlom pluralitnom svete majú ťažké. Cítim s tebou, Nechňa!


suarez
suarez | 27.7.2013 16:44

miesto toho JG si tam mohol dat radsej tento obrazok goo.gl/yZsHs4


Palatín
Palatín | 27.7.2013 17:21

Nechňa... Ďakujem za propagáciu jeho profilu pomocou tohto príspevku. Inač by mi ani nenapadlo sa na jeho profil a stránku pozrieť. Takto som sa dostal k zaujímavému čítaniu. Dik ;-) Ironické, nie?


firefly
firefly | 27.7.2013 20:37

osobne si myslím, že pertraktovaný JG si tým robí "selfpromo", ktoré si tu nikto iný nedovolí robiť, takže s tým protestom súhlasím... neni to o pluralite, ide tu o nevyžiadanú reklamu...

podobný prípad by tu mohol byť, keby si tu nejaký obchod so srandičkami robil tiež takéto selfpromo .... to by sa už viacerým nepáčilo ....

iná rovina je aj psychologická - jedná sa o egocentrického egomaniaka s veľmi nevyvinutou osobnosťou, pretože je strašne mladý a rádoby slávny ... jeho textový prejav ho však jasne zaraďuje do skupiny detí s ľahkou mentálnou retardáciou a absenciou viacerých sociálnych skillov ... ako "osoba" je však asi len akurátnym zrkadlom obludnosti dnešnej SK spoločnosti


usiatko
usiatko | 27.7.2013 21:03

vidite chlapci, takze teraz 'pritlacit' na adminov nech spojazdnia 'BlackList' a problem je vyrieseny ku kazdeho spokojnosti :D
a pripadne ak by sa dala hranica ludi co maju dotycneho v BlackListe aby bol dany ucet deaktivovany, tak aj 'demokracia' sa (mozno?) zavedie a gulas aj 'vycisti' :)))

[Disclaimer: JG nepoznam a neriesim...gulas je o inom :D ]


firefly
firefly | 27.7.2013 21:13

JG nepoznam, ale po kratkej komunikacii z davnejska je na uplnom ignore-liste ... :D


sasjaq
sasjaq | 28.7.2013 00:04

nechcem vyzerat ze idem po funuse, ale co to ma vlastne na stranke? lebo ja tam vidim namiesto clankov iba propagaciu akejsi slovensko/.../.../... FB stranky... co mi uslo?


strbske

usiatko
usiatko | 28.7.2013 09:15

sasjaq: vsak si ty mimo SVK? :D
bo aj ja som pozeral na co nechna naraza (a nech JG spravim radost a dam +1 pristup :P) a ze bruuut nuda...

len potom som klikol na SVK mutaciu (vpravo hore SVK vlajka) a to je ine kafe :/


Nechňa
Nechňa | 28.7.2013 10:34

Ďakujem firefly, vystihol si to úplne presne. Niekto tu zneužíva tento priestor na vlastné zviditeľnenie sa. To logo upozorňuje na iný obsah, ako je Guláš. Dôkazom je uvedená www stránka na profile a facebookový profil "fiktívnej postavy" JG s rovnakým logom. Ja vedľa takejto značky nechcem byť.


JG
JG | 28.7.2013 10:35

Nechňa prečo je zmazaný predchádzajúci príspevok, kde som ťa v diskusii slušne poprosil o vysvetlenie, prečo ma verejne označuješ za nácka a antisemitu?

Pre tých čo nie sú v obraze, tak Nechňu pravdepodobne rozhorčuje, že si v tých stovkách príspevkov dokážem robiť srandu napr. aj z takýchto vecí:
http://jangaso.gulas.sme.sk/31253/velmi-ziva-retaz.html
http://jangaso.gulas.sme.sk/51063/kokodex-diskutujucich.html

Hold, niekto asi potrebuje aj vtipy ideovo a politicky korektné.

A čo sa nejakého proma týka, tak to fakt neviem či si robíte srandu, alebo to myslíte naozaj vážne. Že vystupovať pod občianskym menom je neviem čo...


JG
JG | 28.7.2013 10:41

A aby ste boli spokojní, tak meno som si už zmenil...aby to nebola "reklama" OMB...


Nechňa
Nechňa | 28.7.2013 11:01

A logo? Lebo o ňom hovorím... Zmeň aj to a ako demokrat ťa tu budem ticho trpieť. Nie som povinný pozerať sa na niečo, čo sa nespája s Gulášom.


JG
JG | 28.7.2013 11:14

Nechňa to čo hovoríš ty ma absolútne nezaujíma. Okrem iného hovoríš aj to, že som nácko a antisemita... a nepleť si demokraciu s vydieraním...


Nechňa
Nechňa | 28.7.2013 11:17

Ani mňa to nezaujíma. Nechám to na adminov. Mne to žily netrhá, že tu nebudem prispievať.


strbske
strbske | 28.7.2013 14:48

nechňa: "Zmeň aj to a ako demokrat ťa tu budem ticho trpieť."

Ja na ten web nepôjdem už len preto, že ho tu neustále omielaš. A k tej citovanej vete: Choď s takými návrhmi do 3,14če, prosím. Ak máš problém s obrázkami, nainštaluj si adblock.


Nechňa
Nechňa | 28.7.2013 15:30

No vidíš strbske. Keby si šiel, vedel by si, prečo mi ten "obrázok" vadí.
Nikoho do ničoho nenútim. Ani teba. Sám som ponúkol riešenie mojím skončením na Guláši.


peetrs
peetrs | 28.7.2013 20:43

Nedá sa my nezapojiť do tejto SUPER diskusie.Guláš bol vždy o humore ( aspoň ja som si to myslel) je smutné že Nechňa to stiahla (hol) do politickej roviny. Z Janom G máme diametrálne odlišné názory a aj zopár FB hádok, ale nemienim ich prenášať sem! Ak sa Nechňa cíti politicky urazená za zlé názory JG a nedokáže svoje politické ego povzniesť nad "humor" JG, tak nech nato nepozerá a nekliká !


Udatné kurča
Udatné kurča | 29.7.2013 09:46

peetrs moc pekne si to napisal ... palec hore!


Alli baba a XL výtržníkov
Alli baba a XL výtržníkov | 29.7.2013 10:22

Nebyt tejto diskusie, tak mi JG pripadne ako jedne s mnohych nickov ci avartov. Takze Nachňa mu tu vlastne spravila poriadnu propagandu, co asi nebol jej zamer, nechcem byt osobny, ale to svedci aj o urovni intelektu, ked niekomu nedochadza,ze akekolvek zviditelnenie je v provomrade reklama a vzbudenie zaujmu o dany predmet v tomto pripade o prispievatela JG. Ale o inom som chcel. Zaraza ma ako kazdemu prekaza ak si niekto da trebarz niekde svastiku, pritom to moze byt len zartom, ale z nabozenskych dovodov teda v azii ju pouzivali uz tusim desattisic rokov. Ale nikomu neprekaza ak niekto pouzova znaky socializmu. Tak nebolo by spravodlive nechat znaky znakmi a tresta len skutky a nie domnele umysly. Ved umysel sa dokazat neda a tak ak si dam na zadok vytetovat hakovy kriz mozet to byt aj preto, ze nan seriem a nie preto, ze som fasista, keby som si tam dal kosak a kladivo kazdy by to prehliadol, ale za hakovy kriz by ma nahadnali po sudoch a preco, ze kalim na fasizmus? Takto by sa kludne mohli vzburit blondinky a zakazat vtipkovat na ich ucet, rovnako policajti, potom by sa pridali pravnici, medici, homosexuali, .... a nakoniec by sme sa mohli smiat len sami sebe aj to velmi opatrne aby sme ani tak niekoho neurazili a co takto uvedomit si, ze humor je na zasmiatie a odputanie sa od spolitizovanej reality a ze ten kto este aj humor dokaze spolitizovat by sa mal dat vysetirt odbornikom. Nachňa ber to z usmevom, bo "S úsměvem se pije líp!"


Nechňa
Nechňa | 29.7.2013 10:40

Ja beriem logo JG ako reklamu na web a facebookový profil fiktívnej postavy. Keďže ja hlupák som sa pozrel na tieto stránky, spája sa mi toto logo s niečím, s čím nechcem mať nič spoločné. Pre mňa týmto Guláš prestal byť miestom zábavy a zmenil sa na miesto propagandy. Nebudem sa tváriť, že nič nevidím len preto, lebo tento priestor je o zábave. Ja to veľmi dobre viem a viem, ako moje konanie teraz pôsobí.
Každý sme ale zažili niečo iné. Preto každý konáme inak a preto som vytvoril tento oznam. Ak to niekoho otravuje, tak nech robí to, čo mi odkazuje. Ignorujte to, nainštalujte si ad block, zabávajte sa. Nikoho do ničoho nenútim, nikoho neobviňujem za nesúhlas s mojim postojom. Do 3,14 nebudem posielať nikoho... pre mňa Guláš skončil.


Alli baba a XL výtržníkov
Alli baba a XL výtržníkov | 29.7.2013 10:56

Vela zdrau.


this is zkunk
this is zkunk | 29.7.2013 15:11

A o čom vlastne v tom svojom profile propaganduje? Nechňa, šak keď potrebuješ silou mocou zohnať nejakého nácka, nejakého ti zoženiem a pošlem v krabici. Náckovia majú dosť iné sociálne cítenie, ako JG. Ale šak o tom, ako vyzerá taký nácko je plný google, stačí si vygoogliť napr. slovenskú pospolitosť, beo.sk, ty si už poradíš :D


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
SkryĹĄZatvorit reklamu
loader